image_pdfimage_print

Enguany en el VII Aplec Independentista d’Arenys de Munt, que recorden les consultes populars, endegades en aquesta vila, el poble d’Arenys de Munt donarà suport als imputats pel 9N.

L’acte tindrà lloc aquest diumenge al migdia amb la presència de l’expresident Artur Mas i de Francesc Homs, conseller de presidència durant el 9N, el qual dilluns ha de declarar davant de Tribunal Suprem per haver donat veu als ciutadans de Catalunya.

Prèviament, al migdia, Josep Guia, del PSAN, partit històric i matriu de l’independentisme dels Països Catalans, llegirà la crida per la unilateralitat, proposta d’acció política unilateral i unitària per a l’assoliment de l’Estat Català independent. Les entitats independentistes d’Arenys de Munt, demanen als partits polítics i governamentals, que tal i com vam fer a les consultes, superin el marc jurídic vigent.

Publicitat
Publicitat