Informatiu d'IB3
Informatiu d'IB3
image_pdfimage_print

En un comunicat emès aquest divendres, l’Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) va fer pública la seva exigència per tal que la convocatòria de la nova plaça de direcció dels Informatius d’IB3 signada pel director de l’ens públic acompleixi la nova Llei de Funció Pública i s’exigeixi el requisit del català.

En el comunicat l’ASM “recorda que la reforma de la Llei de funció pública va recuperar el requisit del català per accedir a l’administració autonòmica, suprimit en el seu moment pel Govern del PP de José Ramón Bauzá, i reclama que s’apliqui a la convocatòria esmentada”.

A més, aquesta “deplora aquest incompliment de la llei i es demana com espera el sr. Manresa que una persona ignorant de la nostra llengua pugui fer un seguiment i una gestió acurada de la realitat informativa de les Balears, i si seria concebible, per exemple, que el director dels informatius de TVE o Telemadrid fos nomenat sense saber espanyol, el de la RAI italià, o el de la BBC anglès”.

Publicitat
Publicitat