image_pdfimage_print

La setmana passada es va presentar a l’ESADEFORUM de Barcelona l’Anuari dels valors 2015 de la Fundació Carulla. El nou anuari enfoca la seva reflexió sobre tres grans temes de repercussió internacional que van centrar l’actualitat l’any passat: la crisi humanitària derivada de l’èxode dels refugiats procedents de l’Orient Mitjà; l’impacte i les conseqüències dels atemptats terroristes provocats per diversos grups vinculats amb l’autoanomenat Estat Islàmic, i el conflicte polític i econòmic entre Grècia i la troica, formada per la Comissió Europea, l’FMI i el BCE, amb repercussions i miralls a tota la comunitat.

L’anuari afirma que “Aquestes tres problemàtiques no han començat a Catalunya i la seva resolució no s’emmarca només dins el nostre àmbit d’actuació. Però la nostra manera d’estar al món i la voluntat de contribuir a millorar-lo ens porten a acollir entre nosaltres aquells grans debats als quals no podem restar aliens, ni per la nostra condició de catalans ni d’europeus, ni per la nostra –encara que petita– presència al món.”

L’Anuari dels valors, editat cada any des del 2013 per l’Observatori dels valors, analitza les notícies aparegudes als mitjans escrits en relació amb la seva incidència en els valors. L’Observatori dels Valors és una iniciativa de la Fundació Carulla amb la col·laboració de la Càtedra Lideratges i Governança Democràtica d’ESADE.

Publicitat