Ignasi Planas en l'assemblea de Reagrupament | Reagrupament
Ignasi Planas en l'assemblea de Reagrupament | Reagrupament
image_pdfimage_print

El President de Reagrupament, Ignasi Planas, ja és oficialment candidat a liderar el que ha de ser el nou espai polític que sorgeixi de Convergència i que es decidirà en el congrés fundacional del proper cap de setmana. Així ho han decidit, per unanimitat, els associats que han participat en l’assemblea extraordinària que s’ha fet avui a Barcelona.

Ignasi Planas ha agraït la confiança als associats i ha destacat la importància de que Reagrupament opti a liderar el nou partit per garantir que la independència, la radicalitat democràtica i la unilateralitat hi siguin contemplades. “La DUI és el nostre ADN i ho anirem a dir ben alt”, ha dit.

Segons Planas, cal que aquest nou espai sigui radicalment democràtic, amb limitacions de mandats, sense acumulació de càrrecs i amb règim d’incompatibilitats perquè “quan es confon el govern amb el partit, és quan sorgeix la corrupció”.

Publicitat
Publicitat

L’assemblea també ha aprovat la proposta de la comarcal de l’Alt Penedès, que va ser també ratificada per 18 juntes comarcals i 6 de districte, en la que es consideraven indispensables vàries condicions per tal de participar en el nou espai polític: que sigui una formació nova i transversal, que hi figuri la independència i es contempli la DUI i que el fet de formar-ne part no pugui condicionar el futur de Reagrupament. La proposta també demanava prendre en consideració que Ignasi Planas fos la persona per liderar-la.