Francesc Homs durant la roda de premsa organitzada per Efe
Francesc Homs durant la roda de premsa organitzada per Efe
image_pdfimage_print

El cap de llista de CDC a les eleccions del 26J, Francesc Homs, ha retret avui a l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) que qüestioni la vigència del full de ruta del Govern en lloc de cridar a la “unitat” del sobiranisme i amonestar a la CUP per trencar l’acord d’estabilitat. Aquestes declaracions han estat efectuades en una roda de premsa organitzada per l’Agència Efe aquest dilluns al matí.

“Cada vegada entenc menys l’ANC”, ha afirmat Francesc Homs en ser preguntat sobre l’aposta per un referèndum unilateral d’independència (RUI), que se sotmetrà a votació als socis de l’entitat en les properes setmanes. “No entenc aquests debats que s’obren”, ha afegit l’exconseller de la Presidència.

Homs, a més, ha demanat a l’ANC que “identifiqui” la CUP com a “problema” del món sobiranista. “El que passa en l’independentisme és que hi ha una part petita però suficient que ha fallat, que és la CUP o la meitat de la CUP. Hem de fer crides per la unitat i reprendre el fil. No hem de pagar tots els despropòsits d’una minoria del món independentista”, ha considerat el candidat, que veu “completament vigent” el full de ruta marcat pel Govern.

Publicitat
Publicitat