Vista aèria de l'Ajuntament de Bordils (Fotografia: Ajuntament de Bordils)
Vista aèria de l'Ajuntament de Bordils (Fotografia: Ajuntament de Bordils)
image_pdfimage_print

L’Ajuntament de Bordils, governat per l’Agrupació Municipal Independent de Bordils, va aprovar en el darrer ple desvincular-se de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Segons publica la CUP de Bordils al seu compte de Twitter, tant ells com l’equip de govern no se sentien representats per “aquesta AMI perquè no ha fet costat com calia als ajuntaments coherents amb el mandat popular del 27S i la Declaració del 9N”.

Segons el mateix compte de twitter, “Pels fets dels darrers temps i les declaracions de la seva presidenta Neus Lloveras, L’AMI sembla un apèndix partidista i no una entitat al servei de tots aquells municipis independentistes. Aquesta no és l’AMI a la qual Bordils es va adherir el 2012. Dit això, una eina com l’AMI pot continuar essent necessària i útil en el camí cap a la independència.”

“L’equip de govern optava per la sortida immediata. La CUP de Bordils optava per revisar la nostra relació d’aquí 6 mesos, ja fos sortint ara i tornar a valorar l’adhesió o bé donant l’oportunitat a l’AMI de rectificar i, en cas contrari, que la decisió fos irreversible”.

Publicitat
Publicitat

“En no acceptar-se cap de les nostres propostes, la CUP va votar en contra de la proposta de l’equip de govern. Però, la CUP comparteix la decepció vers l’AMI de l’equip de govern. No ens sentim representades. Disculpeu la llarga explicació, però creiem que calia: pel dolor que ens causa haver de sortir de l’AMI”.

1 COMENTARI

  1. I la CUP, és la mateixa CUP del 2009 o ha entrat en una espiral mao-trotsko-inter-marxista com als millors anys 70?

Comments are closed.