El secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana a Ripoll (Fotografia: ANC)
El secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana a Ripoll (Fotografia: ANC)
image_pdfimage_print

Els membres del Secretariat Nacional de l’ANC escollits en les últimes eleccions, s’han reunit aquest matí a Ripoll per celebrar el primer plenari, amb caràcter constituent, en el qual s’han escollit els quatre càrrecs orgànics de l’entitat.

Liz Castro, la més votada en les eleccions al secretariat amb 4.084 vots, havia optat a la presidència, però no ha aconseguit els dos terços necessaris dels membres del secretariat. En no aconseguir prou suport, Jordi Sànchez (4.054 vots), ha presentat la seva candidatura, i ha assolit el càrrec en la segona volta de votació, amb 40 vots a favor per 35 a favor de Castro (en la primera votació cap dels dos havia superat el llindar dels dos terços, és a dir, 50 vots a favor).

Per a la resta de càrrecs orgànics han estat elegits Eulàlia Sobirà (secretària), Natàlia Esteve (vicepresidenta) i  Marcel Padrós (tresorer) que encapçalaran un equip de 77 secretaris i secretàries. Durant les pròximes setmanes es constituiran les comissions de treball.

Publicitat
Publicitat