image_pdfimage_print

La Delegació del Govern a Madrid ha fet públic aquest dimecres el desplegament policial que farà amb motiu de la final de la Copa del Rei que el proper diumenge 22 disputaran, al Vicente Calderón, Sevilla – Barça. Entre les mesures més destacades, sobresurt la prohibició de portar senyeres estelades ni altres símbols anticonstitucionals.

D’aquesta manera, segons Concepción Dancausa, delegada del govern, “s’evitarà convertir un partit de lluita en un escenari de lluita política”.

Per tot plegat, es registraran tots els aficionats a l’entrada al camp. Així, es recomana als aficionats acudir al partit amb temps suficient per poder passar amb tranquil·litat els controls de seguretat establerts per la Policía Nacional i la Federació Espanyola de Futbol.

Publicitat
Publicitat