image_pdfimage_print

Unes 10.000 persones segons l’organització s’han manifestat aquest dissabte pels carrers del centre de Barcelona sota el lema ‘Per les llibertats, avancem. La manifestació, organitzada per la CUP, Que cap tribunal ens faci callar’. Amb aquest lema, la CUP pretén donar suport als càrrecs electes que investiga el Tribunal Constitucional per desobediència.

A l’acte, que culmina la campanya que porta per títol ‘Sense por’, hi han assisitit representants de l’esquerra independentista. A més de representants de la CUP, com ara Anna Gabriel, Eulàlia Reguant, Albert Botran, Benet Salellas, Gabriela Serra, Sergi Saladié i David Fernàndez també s’hi han manifestat Joan Tardà i Alfred Bosch (ERC), Víctor Terradellas (CDC), Jaume Asens i Gerardo Pisarello (Barcelona en Comú), Maria Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona, David Companyon (EUiA), Eduardo Reyes (Junts pel Sí), Eudald Calvo (vicepresident de l’AMI), Jordi Cuixart (Òmnium), José Maria Clavero (Súmate), Rosa Alentorn (ANC), Elisenda Paluzie (Sobirania i Progrés), Carme Teixidó i Josep M. Bellmunt (Ara o Mai), Anna Arqué (ICEC).

El diputat de la CUP al Parlament Benet Salellas ha defensat en declaracions als periodistes durant la manifestació que si s’ha d’optar per la “via unilateral” respecte a les institucions espanyoles en el procés sobiranista ho faran per desobeir i construir un camí propi cap a la independència d’una hipotètica república catalana.

Publicitat
Publicitat