Maria Senserrich i Roger Torrent (JxSí) amb Anna Gabriel i Eulàlia Reguant (CUP), a la constitució de la Ponència conjunta de l'Administració Tributària catalana
Maria Senserrich i Roger Torrent (JxSí) amb Anna Gabriel i Eulàlia Reguant (CUP), a la constitució de la Ponència conjunta de l'Administració Tributària catalana
image_pdfimage_print

El Parlament de Catalunya ha constituït aquest dilluns la ponència de la llei de l’administració tributària, la tercera de les lleis de “desconnexió” que JxSí i la CUP pretenen impulsar durant aquesta legislatura.

Segons un comunicat de Junts pel Sí, “en una primera etapa, es treballarà en la redacció del que es coneix com a Administració tributària de Catalunya i en una segona etapa en el règim fiscal de Catalunya, i així completar la hisenda catalana”. Els diputats de JxSí han destacat que “a la primera etapa [que durarà tres mesos] crearem les estructures d’estat necessàries per poder seguir en la segona etapa de construcció del règim fiscal que es durà a terme durant el procés constituent”.