Maria Senserrich i Roger Torrent (JxSí) amb Anna Gabriel i Eulàlia Reguant (CUP), a la constitució de la Ponència conjunta de l'Administració Tributària catalana
Maria Senserrich i Roger Torrent (JxSí) amb Anna Gabriel i Eulàlia Reguant (CUP), a la constitució de la Ponència conjunta de l'Administració Tributària catalana

El Parlament de Catalunya ha constituït aquest dilluns la ponència de la llei de l’administració tributària, la tercera de les lleis de “desconnexió” que JxSí i la CUP pretenen impulsar durant aquesta legislatura.

Segons un comunicat de Junts pel Sí, “en una primera etapa, es treballarà en la redacció del que es coneix com a Administració tributària de Catalunya i en una segona etapa en el règim fiscal de Catalunya, i així completar la hisenda catalana”. Els diputats de JxSí han destacat que “a la primera etapa [que durarà tres mesos] crearem les estructures d’estat necessàries per poder seguir en la segona etapa de construcció del règim fiscal que es durà a terme durant el procés constituent”.