«El descans dels ciclistes» 1886, propietat de la Fundació Daurel
«El descans dels ciclistes» 1886, propietat de la Fundació Daurel
image_pdfimage_print

Coincidint amb el 150è aniversari del seu naixement en 1866, el Museu del Modernisme (C/Balmes, 48, Barcelona) organitza la mostra Ramon Casas. La vida moderna que es planteja com una ambiciosa retrospectiva tribut a una figura, i a la seva facilitat pel dibuix, que el va convertir en retratista insubstituïble de finals del XIX i les primeres dècades del XX.

L’etapa de formació de Casas i els seus primers viatges a Paris integren el primer dels blocs temàtics de l’exposició, que també se centra en la crònica social, ciclisme i automobilisme, les revistes artístiques i literàries, els retrats de chulas i manolas, Júlia i els retrats de personalitats contemporànies.

L’exposició Ramon Casas. La vida moderna obre l’Any Ramon Casas, l’acte central del qual se celebrarà aquest estiu a la que era la seva residència d’estiu, el Món Sant Benet.

Publicitat

L’exposició es podrà visitar fins el 8 de maig.