Cartell anunciador de l'acció de la Plataforma per la Llengua
Cartell anunciador de l'acció de la Plataforma per la Llengua
image_pdfimage_print

Sota el lema “Crida-ho als 4 vents. El català, llengua comuna”, la Plataforma per la Llengua organitza una acció per al proper diumenge 24 d’abril, a partir de les 10 del matí, a la plaça Comercial del Born de Barcelona.

L’entitat vol aconseguir reunir 500 persones per formar una gran rosa dels vents. Cada una de les 8 puntes representarà una de les varietats dialectals de la llengua catalana i “les farem moure per sentir com crida la veu de cada territori en la seva pròpia varietat. Plegats, farem que la rosa apunti cap on ens dirigim: aconseguir que el català sigui la nostra llengua comuna, eix vertebrador de la nostra societat conformada per persones de diferents orígens i cultures!”

La Plataforma demana als voluntaris que s’inscriguin al web www.cridaho.cat i triïn la varietat dialectal que volen representar.

Publicitat