L'edifici modernista de la Casa Burés venut el 2014 per 18,7 milions d'euros
L'edifici modernista de la Casa Burés venut el 2014 per 18,7 milions d'euros
image_pdfimage_print

E l 29 de març de 2016 el Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya ha publicat la resposta a una pregunta dirigida al Govern de la Generalitat de Catalunya relativa als ingressos que la Generalitat ha obtingut per la venda de patrimoni o per concessions en data del 30 de novembre de 2015.

La resposta del butlletí cita textualment: “La xifra obtinguda per venda de patrimoni durant l’exercici 2015 a data 30 de novembre, és de 15.893.889. No s’han realitzat ingressos per concessions administratives noves.”

Si fem un repàs de les vendes dels anys anteriors, ens trobem que des del 2012 la Generalitat ha aconseguit recollir 596,4 milions d’euros.

Publicitat
Publicitat

El secretari d’Economia de la Generalitat, Pere Aragonès, en declaracions del 13 de març passat va descartar que la Generalitat recorri a noves vendes de patrimoni o a privatitzacions en el projecte de llei de pressupostos per a aquest any. Segons Aragonès “el Govern vol confeccionar un pressupost que inclogui totes les partides d’ingressos que permetin poder executar la despesa prevista”, però alhora “No els quadrarem venent-nos el patrimoni ni venent-nos la casa per anar de lloguer”.