L'Executiva Nacional elegida en el III Congrés de Solidaritat Catalana per la Independència
L'Executiva Nacional elegida en el III Congrés de Solidaritat Catalana per la Independència
image_pdfimage_print

Sota el lema “Continuem sumant. Democràcia, Unilateralitat, Independència”, Solidaritat Catalana per la Independència ha celebrat el III congrés de l’organització a la nau Bostik de Barcelona aquest dissabte 5 de març.

El congrés ha menat a una reforma en profunditat de l’organització, que ha aprovat uns nous estatuts, una ponència política i una nova Executiva Nacional.

A partir d’aquest congrés, el partit adopta una estructura més horitzontal i més participativa. Pel que fa al missatge polític, Solidaritat continua defensant la declaració unilateral d’independència abans que qualsevol proposta constituent i exigint el compliment efectiu, en 16 mesos, del full de ruta validat pels catalans el 27S.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat

Després de la presentació i votació de les candidatures a l’Executiva Nacional s’ha produït el relleu de la majoria de càrrecs, amb el manteniment d’Uriel Bertran com a secretari d’anàlisi estratègica. La resta de l’Executiva està formada per Anna Aceitón, Àlex Cervera, Manel Manzanas, Enric Folch, David Folch, Ester Beltran, Xavi Morell, Jordi Brillas, Arnau Padró i Iolanda Bethencourt.

En paraules d’Uriel Bertran, ‘Creiem que és necessari que Solidaritat es mantingui com a punt de referència de la unilateralitat, i en el futur veurem si es configura un pols sòlid a favor d’aquesta independència unilateral i si nosaltres hi podem participar sense fer bandera de les nostres sigles’.