image_pdfimage_print

El Parlament de Catalunya elegeix President de la Generalitat de Catalunya. En el discurs d’investidura el candidat ha destacat l’acord aconseguit entre Junts pel Sí i la CUP, que implica obrir ‘un període de postautonomia i pre-independència’. També ha demanat coratge: ‘No són èpoques de covards, i ens tocarà d’assumir responsabilitats’.

Puigdemont ha dit que ara calia caminar seguint els principis de la declaració del 9 de novembre, que ha desgranat: començar el procés per construir un estat independent, actuar sabent que les decisions del parlament són sobiranes, obrir un procés constituent i oferir voluntat permanent de diàleg amb l’estat espanyol, la Unió Europea i la comunitat internacional.

Parlament de Catalunya, Barcelona, 10 de gener de 2016

Publicitat
Publicitat