image_pdfimage_print

Solidaritat Catalana per la Independència lamentem la investidura del Sr. Salvador Illa com a President de la Generalitat de Catalunya. Constatem que ERC ha venut el país als qui van acompanyar al PP a la imposició del 155, per intentar aniquilar qualsevol vestigi d’independència que quedés al país, després de l’1O

ERC ha canviat l’amnistia només a favor d’uns pocs companys de professió de partit, a canvi de la dignitat dels catalans i catalanes que van defensar les urnes l’1O per aconseguir la llibertat del poble. ERC ha demostrat no ser competent en la Presidència de Catalunya. Voler-ho ser no vol dir saber-ho fer. Ni taules de diàlegs, ni falsos concerts econòmics solidaris, faran que Espanya cedeixi en res davant de la llibertat de Catalunya. De fet cap taula de diàleg s’ha dut a terme, i el mateix passarà amb el concert econòmic solidari. Un cop més, enganyen al poble amb falsos acords d’avantatges per Catalunya que saben perfectament que no es poden complir.

El Sr. Salvador Illa farà el que li manin des de Madrid, per tant, la Generalitat de Catalunya va quedar segrestada a la voluntat de Madrid, de Pedro Sánchez i als barons del PSOE, en el moment que va ser investit el Sr. Salvador Illa, de la mà d’ERC. En aquest pacte per investir Salvador Illa, l’únic propòsit d’ERC ha sigut assegurar-se 4 anys més les cadires que ocupen al Parlament, i intentar no naufragar quan acabi la legislatura.

Publicitat
Publicitat

Potser confien que els votants no recordin que s’han venut per unes engrunes, que no existiran. En la sessió de debat del ple d’investidura del 8/8/24, el diputat Jové i Lladó, va assenyalar que l’acord per investir el Sr. Illa no és un acord de màxims, i que és un sí amb condicions, i carregat de “nos”, un sí només a l’acord, un sí vigilant i exigent, és un sí en guàrdia. Manifestava que la majoria independentista al Parlament és diferent que fa set anys. El degoteig d’aquesta majoria no és més que la resposta a la decepció política que produeix entre la ciutadania acords com el d’ara.

El que demostra aquest acord és la desconnexió absoluta que ERC té amb els independentistes. La sobirania de Catalunya s’exerceix, no es demana, i acordar la investidura del Sr. Salvador Illa no és més que una rendició amb totes les lletres davant l’Estat Espanyol.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here