image_pdfimage_print

El proppassat 20 de juny de 2024, ha entrat al Registre d’Estudis d’Opinió (REO) del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) l’enquesta l’Òmnibus de la Generalitat de Catalunya. 2024-1 amb el número de REO 1097, d’acord amb els terminis que estableix la llei del CEO.

L’Òmnibus és una enquesta que s’elabora a partir de les preguntes que proposen els departaments i organismes de la Generalitat de Catalunya. Des del CEO se’ls dona l’oportunitat de preguntar sobre diversos temes del seu interès. D’aquesta manera, els departaments i organismes de la Generalitat poden conèixer l’opinió de la ciutadania sobre aspectes concrets de la seva gestió, o sondejar futures accions de millora.

Per això, l’enquesta recull diversos temes vinculats a les polítiques públiques de la Generalitat. En aquesta primera onada del 2024 hi ha preguntes relacionades amb l’oficialitat del català a Europa, el traspàs de rodalies, les competències en la gestió dels impostos, l’evolució de la situació econòmica, la percepció de la seguretat ciutadana, la valoració de l’Administració de la justícia i d’altres relacionades amb l’habitatge, la prestació per infants a càrrec, la dependència o la Renda Bàsica Universal. També presentem qüestions relatives a la cultura, els consum de mitjans i xarxes socials, les prioritats en l’ús de l’aigua, la confiança en les institucions i la salut i educació sexual.

Publicitat
Publicitat

Aquesta enquesta s’ha realitzat amb la metodologia d’enquesta autoadministrada (push-to-web+paper) a una mostra probabilística i nominal de la població de 16 i més anys resident a Catalunya. La mostra final per a aquest estudi ha estat de 2.658 persones2.467 de les quals van respondre en línia (un 92,8%) i les 191 restants, en paper (un 7,2%). El treball de camp de l’enquesta es va realitzar entre el 12 de març i el 19 de maig de 2024.

Podeu consultar l’estudi complet i totes les dades relacionades al web del CEO.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here