image_pdfimage_print

L’Assemblea Nacional Catalana incorpora un eslògan que expressa els valors i l’essència de l’entitat i que entronca directament amb l’esperit fundacional: “Assemblea. L’independentisme en acció”.

Aquesta frase curta o tagline, que s’ha treballat internament involucrant els diferents àmbits de l’organització, acompanyarà a partir d’ara l’Assemblea. D’aquesta manera es vol reforçar la identitat de l’entitat per ancorar-la en el seu objectiu i raó de ser centrals.

El nou eslògan de marca es presenta amb un vídeo que conté les principals idees força que defineixen l’entitat:

Publicitat
Publicitat

– L’Assemblea té com a únic objectiu aconseguir la independència de Catalunya.

– Treballa, fa pressió i explica aquí i a fora de Catalunya, a través de campanyes i accions, per què la independència és necessària i possible.

– Ho fa a través de l’acció, la determinació i la transversalitat, gràcies a una gran capacitat de mobilització i a una forta implementació social i territorial.

– Compta amb desenes de milers de socis, simpatitzants i voluntaris i centenars d’assemblees de base.

– Els socis i els voluntaris són imprescindibles, ja que l’Assemblea no rep subvencions de cap mena.

Amb aquest eslògan, l’Assemblea vol recordar que la força de la gent en acció és imparable, com es va demostrar el Primer d’Octubre, i que actuar per la independència és responsabilitat de tots els independentistes. Per això demana deixar de lamentar-se, tornar als carrers i encarar el futur amb determinació i unitat: “És hora de passar a l’acció; amb una Assemblea forta, la independència és més a prop.”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here