image_pdfimage_print

El Govern ha acordat reforçar l’ensenyament de la llengua i la cultura catalana a la Catalunya Nord amb una subvenció de 650.000 a l’Associació d’Amics de La Bressola. Aquest import servirà per ajudar a finançar les despeses del personal docent de les escoles de La Bressola durant aquest any, uns centres que fan una important aportació a la creació i manteniment de l’oferta d’ensenyament en català i de qualitat a la Catalunya del Nord.

L’Associació Amics de la Bressola és una entitat sense ànim de lucre que van crear fa uns vint anys l’historiador i polític Francesc Ferrer i Gironès i l’escriptor Enric Larreula i Vidal, amb l’objectiu de garantir la pervivència de les escoles Bressola de la Catalunya del Nord. L’associació es va constituir legalment l’any 1986.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here