image_pdfimage_print

Ahir divendres es va fer públic el manifest CRIDA A LA UNITAT INDEPENDENTISTA, en el qual es fa una crida a tots els partits i organitzacions que vulguin concórrer a aquestes eleccions a treballar per fer possible una candidatura independentista unitària, i a tota la ciutadania a signar aquest manifest i a col·laborar en la constitució i suport a aquesta candidatura.

Hi ha un clam perpetu a la unitat entre el poble que és desoït de manera tossuda per la classe política. El Moviment per la Independència (MxI) ha fet públic aquest manifest tot i constatar que quasi tothom diu que aquesta unitat és molt difícil d’aconseguir ara mateix. Tanmateix, però, tothom sap que aquesta unitat és necessària per instaurar la República Catalana.

Aquest cop la iniciativa compta amb l’aval inicial de Puigdemont, que en la conferència a Elna també va proposar com a millor opció una candidatura unitària. Qui, d’altra banda, d’entrada s’hi va mostrar contrari fou ERC, que per boca del president Aragonès va declinar de participar en una llista unitària.

Publicitat
Publicitat

Els promotors del manifest estan segurs que només la força de la gent pot fer possible allò que és necessari.

Trobareu la CRIDA A LA UNITAT INDEPENDENTISTA i la forma de donar-hi suport a https://mxi.cat/cridaUnitat/Crida.php