image_pdfimage_print

Solidaritat Catalana per la Independència ha donat suport a la Llista Cívica de l’ANC. Arran, però, del resultat obtingut a la consulta per dur-la a terme, i de la decisió presa en l’Assemblea General Ordinària celebrada en el dia d’avui per l’ANC, aquesta no serà possible. Per això, des de l’Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència es procedirà a obrir una consulta per als adherits (de caràcter vinculant) i simpatitzants (informatiu) sobre concórrer a les eleccions al Parlament de Catalunya.

L’Executiva considera necessari reunir i fer confluir les persones i energies que s’han abocat també a favor de la Llista Cívica, per poder presentar un projecte independentista, unilateral i el més ampli possible. El programa electoral d’aquest projecte serà la implementació de la mateixa Llei de Declaració d’Independència que ja hem impulsat en forma de ILP, admesa per la Mesa, però sense que, de moment, tingui recorregut, degut a la dimissió dels tres Magistrats del TSJC que havien de configurar la Comissió de Control de la ILP.

La decisió serà presa fermament segons els resultats de la consulta. Donat els terminis electorals tan ajustats, la votació es durà a terme fins aquest dilluns dia 18 de març a les 21h. Els resultats es faran públics dimarts.

Publicitat
Publicitat