image_pdfimage_print

Acció Cultural del País Valencià va participar en la concentració antifeixista de Castelló de la Plana el dissabte 9 de març convocada per la Cosa Nostra a la plaça l’Ereta.

«S’està creant un clima d’impunitat que pareix que hem tornat als anys 80 i 90», eixes eren les paraules de la nostra presidenta, Anna Oliver, a una entrevista concedida a ràdio València Cadena Ser aquesta setmana.

Davant d’aquesta situació part de la junta directiva va sumar-se a la concentració en protesta per les agressions feixistes la nit del dissabte 2 de març. A més, de voler donar suport al casal popular la Cosa Nostra davant la brutal agressió que va acabar amb persones ingressades a l’hospital.

Publicitat
Publicitat

Durant l’acte es va llegir un manifest en contra de la impunitat i es va demanar la destitució d’Ortolà, regidor de seguretat, per incomplir les seues funcions i ser part. Ja que va ser un dels advocats defensors dels agressors del 9 d’octubre de 2017.