image_pdfimage_print

La Mesa del Parlament ha admès a tràmit la nostra ILP de Declaració d’Independència de Catalunya, presentada el passat 2 de febrer de 2024. Celebrem aquesta decisió que respecta la legalitat internacional, el dret a l’Autodeterminació dels pobles, honora el Referèndum del Primer d’Octubre i pot situar de nou el Parlament de Catalunya davant l’oportunitat de Declarar la Independència.

Per aconseguir-ho, cal reunir les signatures de com a mínim 50.000 catalans disposats a donar un pas endavant per la Nació. Els darrers mesos hem estat preparant-nos per facilitar-ne la recollida. Per aquelles persones que vulguin participar-hi, explicarem com fer-ho en els propers dies, amb la voluntat que tot plegat signifiqui també un revulsiu i una nova empenta cap a la nostra llibertat, amb unitat de força i de país

En aquest sentit, volem obrir aquesta comesa tant als partits que han donat suport a la ILP o s’han abstingut, com Junts, ERC i la CUP, com a les entitats del país, com l’ANC, el Consell de la República, Òmnium i l’AMI, amb les que ja tenim ponts de comunicació establerts.

Publicitat
Publicitat

Entenem que un projecte nacional d’aquesta envergadura, mereix una voluntat de col·laboració que n’estigui a l’alçada.

Tornem a estar al camí de la Independència.

Fins a la Victòria

Solidaritat Catalana per la Independència