image_pdfimage_print

El Consorci de Normalització Lingüística i l’Institut Ramon Llull han endegat un portal adreçat a tot aquell interessat en l’aprenentatge de la llengua catalana: es diu Aula Mestra.

Aquest portal de recursos ofereix continguts adreçats a diferent tipus de públic. Els destinataris possibles als quals s’adreça són tres: visitant, usuari registrat i professorat.

Què ofereix?

– Com a visitant: Podeu utilitzar el cercador d’activitats i visualitzar els continguts dels cursos. El cercador conté activitats dels cursos de Parla.cat i d’altres materials aportats per la comunitat de professors d’aquest entorn.

Publicitat
Publicitat

– Com a usuari registrat: Podeu fer les activitats dels cursos i participar en els fòrums habilitats.

– Com a professor: Podeu crear cursos de català, gestionar grups d’aprenents, compartir materials didàctics de creació pròpia i comunicar-vos amb altres experts docents.

Ofereix, per tant, un espai destinat als professors i professores de català per crear cursos, sessions de treballs i itineraris d’aprenentatge. I també eines per a l’intercanvi d’idees, opinions i experiències docents.

Enllaç al portal: https://www.parla.cat/pres_catdigital/AppPHP/login/index.php i el compte a les xarxes socials és: @llenguacatalana.