image_pdfimage_print

La Junta Electoral va fer públics diumenge, dia 23 de juliol, els resultats definitius de les eleccions parcials al Secretariat Nacional de l’Assemblea. Els resultats es van proclamar passat el termini de dos dies que la Junta Electoral disposava per resoldre possibles al·legacions. Els pots consultar a la pàgina web de les eleccions parcials.

Pel bloc nacional s’han elegit: Mercè Feliu Hurtado, Meritxell Llorente Briones i Eulàlia Hervada Sala. Pel bloc sectorial han estat elegits: Joan Freixanet Solervicens i Salvador Cid Murillo. Pel bloc territorial els candidats elegits són: Lluís Vila Blanché (R1a1), Lluís Agustench Isern (R4), Ester Jove Vidal (R6), Josep Castelltort Panadès (R7), Tomàs Torrent Palou (R8) i Cristina Giménez Sitjà (R10).

Les persones elegides es presentaran al Secretariat Nacional i prendran possessió del càrrec en la primera sessió plenària posterior a la data de la seva proclamació, que serà el pròxim dissabte 5 d’agost.

Publicitat
Publicitat