image_pdfimage_print

El secretari general Jordi Turull, en roda de premsa, va reaccionar aquest passat dijous  a la sentència de la presidenta Laura Borràs, que es va fer pública dijous al migdia. Turull ha donat tot el suport a la presidenta i ha afirmat que “la persecució és evident” i, per tant, “no podem sotmetre la vida política catalana a l’arbitrarietat de la justícia espanyola”.

Turull ha destacat que la sentència no és cap sorpresa, malgrat que estan indignats, i ha volgut fer seves les paraules de la presidenta: “Quan no hi ha ni instrucció ni judici just, no pot haver-hi una sentència justa”. Una sentència que l’ha qualificat de ser un “lawfare de manual”, una qüestió que ha assegurat que “ho han reconegut totes les forces polítiques, amb la boca més gran o més petita. Si no es tractés de la presidenta Borràs, segurament no s’hagués arribat a aquesta situació”.

En la mateixa línia, el secretari general ha afirmat que no és una situació pas nova, però que Junts sempre ha pres decisions “pensant amb el millor pel projecte que representem, pel país i per al conjunt de l’independentisme”. En aquest sentit, ha defensat que “si alguna cosa tenim a Junts és que són més fortes les nostres conviccions que les injustícies. No contribuirem a aquest joc ni tampoc ens distraurem ni un segon per continuar treballant pel país”. I ha afegit que “des de Junts no negociarem el futur del país a canvi de solucions personals”.

Publicitat
Publicitat