image_pdfimage_print

La campanya “Nosaltres Acusem” de l’Assemblea torna als carrers amb un nou impuls i dues maratons de recollides de signatures físiques. Aquest cap de setmana, 25 i 26 de març, i el del 6 i 7 de maig, més d’un centenar d’assemblees territorials seran al carrer per esperonar la campanya i aconseguir encara més signatures.

Ni els indults ni la derogació del delicte de sedició no han aturat la persecució de l’independentisme. Milers de represaliats de base s’han quedat sols davant la policia, els mossos, la justícia espanyola i el Govern català.

La campanya “Nosaltres Acusem” de l’Assemblea busca recollir milers de signatures per crear una Comissió d’Investigació al Parlament de Catalunya que reveli l’abast de la causa general contra l’independentisme.

Publicitat
Publicitat

Cal que s’investigui l’amplitud i l’abast de la Causa General de la justícia espanyola contra el moviment independentista i el Parlament de Catalunya se n’ha de responsabilitzar. S’està fent molt poca feina des de les institucions i els nostres representants s’hi han d’implicar molt més.

Per a aquelles persones que no vulguin esperar, també es pot signar digitalment a través de la pàgina https://repressio.assemblea.cat/nosaltres-acusem/peticio/. Com va dir la coneguda activista Àngels Martínez i Castells a la Conferència Nacional de l’Assemblea el passat 12 de març: “Cal no defugir el conflicte, quan vegeu que algú té por, poseu-hi coratge”.