image_pdfimage_print

Dissabte 5 i diumenge 6 de febrer passats Primàries Barcelona va celebrar la votació a les eleccions primàries, per mitjà telemàtic, per escollir i ordenar els candidats per confeccionar la llista que es presentarà a Barcelona.

La comissió organitzadora ha validat els resultats i posició en la llista, que són els següents:

1.- Roger Mallola Castillo – (129 vots)
2.- Roc Costa Morera – (93 vots)
3.- Carles Solsona Gonzalez – (91 vots)
4.- Pep Rovira Miret – (87 vots)
5.- Pere López Vallès – (84 vots)
6.- Carlos Cortés Navarro – (36 vots)

Publicitat
Publicitat

S’han censat 270 electors i han votat 262 electors, triant fins a 3 candidats i resultant un total de 520 vots.

A partir d’ara es constituirà l’executiva de la candidatura, la qual tindrà, d’acord amb el reglament, les funcions d’establir i dirigir l’estratègia política de la candidatura, amb un objectiu primer de redactar el programa electoral i definir el discurs de Primàries per a la ciutat de Barcelona.