Dictada occitana de 2019.
image_pdfimage_print

La XXVI Dictada Occitana, organitzada a Barcelona pel Cercle d’Agermanament Occitano-Català (CAOC) i amb el suport del Departament d’Educació i la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, se celebra aquest dissabte, 28 de gener, a les 15 hores, a la seu del Departament d’Educació de la Generalitat  de Catalunya (Via Augusta, 202-206 de Barcelona).

La Dictada és una jornada de reivindicació de la llengua i la cultura occitanes. Es tracta d’un concurs d’ortografia obert a tothom. La seva dinàmica és molt senzilla; el mateix dia de manera simultània en diverses viles occitanes i dels Països Catalans es llegeix un text en occità i els participants l’han d’escriure. Tot seguit es fa la correcció dels textos i es lliuren premis a tots els participants.

Durant l’acte tindrà lloc un concert de música occitana amb la cantant Anaís Falcó.

Publicitat

Col·laboren amb la Dictada: Departament de Cultura i Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. DIBA. Diari Ara, CNL de Barcelona-Gràcia, Reclams Edicions, Vent Terral, Grèlh Roergas, Éditions des Régionalismes, Editorial Barcanova, Fent País Cooperativa,  Grup62, Pagès Editors, Plataforma per la  Llengua, Publicacions Abadia de Montserrat, Sàpiens Publicacions, Òc Brigada Internacional.

Dia i hora: Dissabte 28 de gener a les 14:30

LLoc: Seu del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya – Via Augusta 202-206 – Barcelona

Més informació: https://caoc.cat/la-gran-festa-de-la-llengua-occitana-a-barcelona-2