image_pdfimage_print

Plataforma per la Llengua (PxL) engega la X edició dels Premis Martí Gasull i Roig en reconeixement d’aquelles persones i entitats que treballen a favor de la llengua catalana.

Un any més, s’inicia l’elecció de qui ha fet més pel català! La PxL ens anima a proposar alguna persona que treballi incansablement en la defensa de la llengua, o aquella empresa que sempre respecta el català. O potser una entitat que fa de la llengua una eina imprescindible de cohesió social.

Tothom qui ho vulgui pot suggerir candidats fins al dia 14 de desembre. L’entitat o persona guanyadora del premi s’escollirà, un any més, per votació popular entre els tres finalistes que seleccionaran els membres del jurat entre totes les candidatures que s’hi presentin.
 1. Entra a la pàgina dels premis: www.premismartigasull.cat
2. Escriu el nom de la persona, empresa o entitat que creus que hagi fet més pel català enguany.
 3. Explica’ns en un paràgraf per què hauria de merèixer ser el guanyador d’aquesta desena edició.
Els Premis Martí Gasull i Roig tenen com a objectiu reconèixer totes aquelles persones i entitats que treballen a favor de la llengua catalana, i també fer que la tasca de Martí Gasull i Roig serveixi per inspirar a continuar treballant perquè el català sigui la llengua de cohesió social arreu del domini lingüístic.