image_pdfimage_print

Són diverses les entitats que s’han aplegat per organitzar un acte contra la repressió exercida al col·lectiu independentista, especialment després del Primer d’Octubre, per part de l’Estat espanyol i també per la Generalitat de Catalunya. Sota els lemes “Alliberem-nos de l’Estat espanyol”, i “Tombem les lleis repressives”, es vol mostrar la unitat popular.

Aquest acte tindrà lloc el dia 5 de juny al parc de l’Estació del Nord a Barcelona, i des de l’organització es convida a gaudir d’una jornada solidària inoblidable.

La jornada obrirà les portes a les 15 hores. Serà a les 16 hores quan començaran els parlaments de diverses encausades, plataformes i col·lectius, els quals ens explicaran de primera mà com afronten la repressió de l’Estat espanyol i del Govern de la Generalitat. Durant el dia es podrà gaudir de diversos grups musicals que acompanyaran la jornada antirepressiva.

Publicitat
Publicitat

Els col·lectius que hi col·laboren són: 21 Raons, Anonymous, A.R.A., Representants per la República (ARC), ADL Garrotxa, Àvies i Avis de la Plaça de Vic, Àvies i Avis per la Llibertat (Taca d’oli), Baix Empordà Resisteix, Balas, Barri Resisteix, Blanes: concentració llibertat, Catalunya Nord per la independència, Comissió de la Dignitat, Comité Suport Lola, CDR Acció Directa, CDR Alt Ter, CDR Camp de Tarragona, CDR CatCentral, CDR Gavarres mar, CDR Girona, CDR MiR, CDR Peix fregit, CDR Vic, CDR Vilassar de Mar, CxR Ciutat Vella (Barcelona), CxR Horta-Guinardó (Barcelona), CxR Sant Andreu (Barcelona), CxR Sants-Montjuïc (Barcelona), CxR L’Eixample (Barcelona), CP.C.O.C., Dani Gallardo, David-Esther-Germinal-Klara i Rada (235, Operació Judes), Enriqueta Gallinat, Escamots Catalans, Front Comú Contra la Repressió, Gràcia Llibertat, GS Codi 33, GS Brian Absolució, GS Ernest Absolució, GS Pigot, GS Sas Absolució, GS Joel Absolució (#FreeXelj), GS Xarly Absolució, GS Xènia Absolució, Joan Bona Nit, La Resistència, La Tribu Catalonia, Lluita Internacionalista, Madrid por el derecho a decidir, M.A.R., Meridiana Resisteix, Miquelets al Combat, Motards Independentistes, Moviment ProAmnistia, Música per la Llibertat, Pacte per Catalunya, Plaça del Rei, Plataforma Antirepressiva de Ponent, Represaliats La Jonquera, Roger Español, Sanitaris per la República, Sectorial de Persones Represaliades ANC, Sikarra Motards, Silenci… Plantem Cara, Socors Català, Teatre per la República, TeatRe amb R de República, Teixidores per la República, Via independència, Voluntaris per la República i Xarxa Antirepressió Familiars Detingudes.