image_pdfimage_print

Plataforma per la Llengua País Valencià ha obert aquest dimecres 27 d’abril el termini per presentar-se a la segona edició del concurs de TikTok en valencià. El concurs té l’objectiu d’incentivar la llengua pròpia en aquesta xarxa social, la més popular entre el jovent, i d’impulsar nous talents en valencià per configurar un star system en aquesta llengua.

El període per enviar els vídeos tancarà el 8 de maig i hi pot participar qualsevol persona de més de dotze anys, tot i que els menors d’edat hauran de comptar amb l’autorització dels pares. Els guanyadors s’anunciaran l’11 de maig i seran premiats amb un kit de gravació, una col·laboració amb un tiktoker viral en valencià i una promoció de tres vídeos a TikTok per fer conéixer el canal.

L’ONG del valencià aposta per  impulsar el valencià a TikTok, perquè ja és la xarxa que més fan servir els joves d’entre 12 i 20 anys. Per això, l’entitat també ha impulsat durant aquest curs escolar l’organització de gairebé 40 tallers de TikTok en valencià en diferents instituts a càrrec de l’influencer Fran Tudela, més conegut com a @Cabrafotuda. Fins ara ja se n’han pogut beneficiar gairebé 1.200 alumnes, que ara també podran presentar els seus vídeos al concurs de TikTok. A més, en els pròxims mesos, l’entitat també organitzarà la 1a Trobada de tiktokers en valencià, que comptarà amb la presència de reconeguts tiktokers i on podran participar tots els concursants.

Publicitat
Publicitat

Totes aquestes iniciatives s’emmarquen en el projecte “TikTok en valencià” impulsat per Plataforma per la Llengua amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Per inscriure-us a la 2a edició del Concurs de TIkTok en valencià, ho podeu fer a través del web del concurs: http://concurstiktok.org/