image_pdfimage_print

“Hem arribat a la conclusió que els partits independentistes catalans són, per omissió, còmplices voluntaris de les accions terroristes que l’Estat espanyol presumptament ha emparat a Catalunya”, assegura l’Associació Donec Perficiam. Els responsables de l’entitat independentista expliquen que “volgudament, hem esperat força dies a pronunciar-nos sobre les revelacions que va fer el comissari José Manuel Villarejo en seu judicial en relació amb la possible implicació de l’Estat en els atemptats d’agost de 2017”. “Un cop constatat que els partits independentistes catalans, siguin al govern o a l’oposició, no pensen fer res de res per denunciar el complot que ha comportat la mort de catalans ni han trencat els vincles que els uneixen en acords de govern de tota mena a Catalunya amb els partits que avalen la violència d’estat, no podem fer altra cosa que considerar-los corresponsables del que ha passat”, manifesten.

Donec Perficiam és molt dur en el judici que fa dels polítics catalans. “El nostre futur no pot estar en mans de persones que no mouen un dit per investigar o instar la investigació d’un assassinat que tenia un objectiu clar: imposar un estat d’excepció militar per fer impossible les votacions del 1r d’octubre”. I es pregunten: “De què ha servit que s’hagi vessat sang innocent si després no hi ha el valor d’implantar el mandat del poble català?” Un cop més l’associació que es defineix com a octubrista i unilateralista defensa “la creació d’eines polítiques i cíviques realment lliures de servituds de qualsevol mena i compromeses amb l’exercici del lliure dret del poble català a la independència”.

Per a Donec Perficiam, “si els partits que es diuen independentistes ho fossin de veritat, després de tot el que sabem de com han actuat les clavegueres de l’Estat —i només és una mínima part— haurien abandonat les institucions espanyoles i trencat els pactes a Catalunya amb qualsevol força que es negui a investigar aquests casos”. Si no ho fan, afirmen des de l’entitat, “només pot ser per dues raons: perquè serveixen uns amos que seuen a Madrid o perquè no volen perdre els seus privilegis i el nostre futur no els importa gens ni mica; o potser per ambdues raons”.

Publicitat
Publicitat