Constituents per la Ruptura
Constituents per la Ruptura
image_pdfimage_print

En un comunicat fet públic el passat dimecres, l’organització rupturista Constituents per la Ruptura (CxR) ha denunciat que amb la inhabilitació de Pau Juvillà “ens enfrontem a l’enèsim atemptat de l’estament judicial espanyol contra els estaments legislatius, i en aquest cas del legislatiu català”.

CxR (que forma part des del 2015 de la candidatura electoral de la CUP al Parlament) ha convocat a totes les forces polítiques democràtiques de tots els nivells de representació a una acció legal conjunta per tal d’impedir “actuacions amb efectes de tergiversació de la voluntat ciutadana expressada a les urnes”.

Igualment, CxR interpel·la les forces parlamentàries catalanes a “posar termini a la submissió de la suprema voluntat popular catalana a un Estat autoritari”.

Publicitat
Publicitat