Comunicat de Constituents per la Ruptura (CxR)

Condemnem la detenció del MH President Puigdemont

image_pdfimage_print

Constituents per la Ruptura (CxR) condemnem la detenció del M.H. President Puigdemont, fruit de l’enèsima jugada fraudulenta de la justícia espanyola, amb el beneplàcit dels estats membres de la Unió Europea.

Exigim l’alliberament immediat del molt honorable president Puigdemont detingut de forma il·legal a Itàlia. Aquesta detenció arbitrària només pot entendre’s dins del context d’involució democràtica de l’Estat espanyol i els seus aliats internacionals. Demanem igualment els partits polítics i a la Generalitat que doni per suspesa la taula de diàleg que el mateix Estat espanyol ha desfet amb la seva acció unilateral.

Hem de reactivar de forma immediata la via unilateral i confiar al Consell per la República la coordinació de l’embat democràtic contra el Règim del 78.

Publicitat
Publicitat