image_pdfimage_print

La consellera Dolors Bassa s’ha reunit aquest matí amb la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, a la seu del departament. A les 9h els treballadors i treballadores del departament, entre els quals hi havia la secretària general del Departament de Drets Socials, Dolors Rusinés, el secretari d’Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra, la secretària d’Afers Socials i Famílies, Anna Figueras, i el secretari d’Habitatge i Inclusió Social, Carles Sala, han rebut Dolors Bassa a l’entrada de la seu del departament, on la consellera Bassa s’ha dirigit als treballadors i treballadores per agrair-los la feina i el suport durant aquests tres anys. Desprès, la consellera Dolors Bassa, i la consellera Violant Cervera, s’han reunit al despatx de la consellera.

Desprès de la reunió, Cervera ha explicat que: “Estic molt contenta que Dolors Bassa sigui aquí, en llibertat, quan vaig anar a veure la consellera a la presó li vaig dir que ens agradaria rebre-la al departament com a consellera legítima que és, desprès de la seva destitució arran del 155, perquè tots els treballadors de la casa tenien moltes ganes d’agrair-li tot el que va fer com a consellera i els tres anys de patiment, en que tan ella com els seus companys han estat injustament empresonats.” I ha reiterat que: “La repressió no ha acabat, tenim gent a l’exili, més de 3000 persones represaliades, que hem de continuar lluitant per ells i l’espasa de Democles del Tribunal de comptes, per tant nosaltres continuarem treballant perquè s’acabi la repressió, per aconseguir l’amnistia i l’autodeterminació.”

Per la seva banda, la consellera Dolors Bassa ha reconegut que: “venir aquí és molt emotiu, sobretot veure els treballadors i treballadores, amb qui havia estat molt de temps.” Bassa també ha explicat que “amb la consellera hem parlat dels temes del departament, i ara més que mai amb la urgència necessitem polítiques socials efectives i integrades al territori, se que continuaran una feina importantíssima, el Departament de Drets Socials és un departament en que la prioritat son les persones, per tant, les persones al centre de les polítiques.

Publicitat
Publicitat