image_pdfimage_print

Aquest cap de setmana i com a commemoració del desè aniversari del 15M tindrà lloc una acampada a Riells i Viabrea (la Selva).

Durant tot el cap de setmana a la Plaça de la Vila s’hi celebraran debats, tallers de pancartes, activitats per a nens i nenes, un dinar, una assemblea i acabarà diumenge amb un acte de suport a  l’encausat Joel (Via Independència) i en homenatge a en Pablo Hasel.

Avui dissabte destaca a les 15h el “Debat Habitatge Digne i Drets Humans” amb José Torralbo (Comissió DESC de la PAH) i a les 17h el “Debat Educació Pública (USTEC- IAC)” amb Iolanda Segura (Portaveu nacional USTEC-IAC).

Publicitat
Publicitat

Després de dinar a les 19h, el “Debat Feminisme i LGTBIQ+” amb Maria Teixidor (Intersindical) i Sandra Vilaseca (activista Trans), i a les 20h, “Debat Violència de Gènere i Tutel·les Infantils” amb Pilar Lozano (Marea Turquesa).

Sorprenentment en aquest desè aniversari del moviment 15M no hi participen cap dels seus impulsors (CUP, Podemos…) i en canvi sí que hi participen els col·lectius de suport als represaliats per la repressió de l’estat.
En aquest sentit,  diumenge a les 12h tindrà lloc el “Debat amb ponències sobre repressió, llibertat d’espressió i democràcia” amb Jordi Pesarrodona, Germinal, Brian (encausat Tsunami), Elisenda Romeu (Coordinadora ANC persones Represaliades), Fredi Bentanachs, Fran (Corrent Roig) i Javier Jaramillo (Pirates Girona).

 

Es pot seguir a  les xarxes amb l’etiqueta: #10anys15M