Gent Gran per la Independència - Assemblea
Gent Gran per la Independència - Assemblea
image_pdfimage_print

El col·lectiu d’Economistes pel Benestar presentaran un informe sobre l’economia catalana en un debat virtual el dimecres 12 de maig a les 11 del matí.

L’estudi “Com millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Catalunya” afirma que són necessaris 9.107 milions d’euros a l’any per arribar a un estat del benestar i qualitat de vida a nivells satisfactoris.

L’informe detalla que aquest import serviria perquè l’ensenyament, sanitat, serveis socials, habitatge i rodalia, entre altres, s’equiparessin als nivells del País Basc. Tanmateix aquesta xifra és sols una part dels 16.000 milions d’euros del dèficit fiscal que pateix el país. I que és una detracció de recursos insuportable per a Catalunya.

Publicitat
Publicitat

La conferència està organitzada per la Sectorial de Gent Gran per la Independència i participaran per part del grup d’economistes: Júlia Montserrat, Francesc Raventòs i Josep Reyner. Al final de la conferència, els assistents podran formular preguntes sobre els dubtes que tinguin. Per accedir al debat cal clicar aquest enllaç: https://jubilats.assemblea.cat/events/

1 COMENTARI

Comments are closed.