image_pdfimage_print

El col·lectiu OCTUVRE. ha difós un video on alerta de l’estratègis del govern espanyol per gestionar els Fons Europeus al marge del govern català. Es tracta d’un video que vol que arribi als treballadors, autònoms i petites i mitjanes empreses de tot Catalunya

Hi explica com des que el 27 de maig del 2020 la Comissió Europea va proposar un programa de 750.000 euros per combatre la crisi economica provocada per la Covid, el govern del PSOE, Podemos i les empreses de l’IBEX s’estan repartint els diners dels Fons Europeus des dels seus despatxos a Madrid.

Davant de les grans preguntes de en què es gastaran i qui gestionarà aquests fons, constata com repetidament el govern del PSOE incompleix les seves promeses quan diu que Catalunya gestionaria aquests fons.

Publicitat
Publicitat

Fins al punt que el 28 de gener del 2021, el decret que regula com es gestionaran aquests fons europeus és aprovat gràcies a l’abstenció de Vox. I a Sánchez li va faltar temps per reconèixer el “sentit d’estat” d’Abascal.

Acaba afirmant que no hi ha dubte que davant els milions que arriben d’Europe les elits espanyoles posaran en marxa totes les estratègies per quedar-se els diners.

I es pregunta fins quan els vots de l’independentisme català serviran per apuntalar aquest statu quo, mentre gent com Jordi Cuixart està en una cel·la a la presó de Lledoners?

Per reblar el clau, però, conclou dient que aquests diners s’hauran de tornar, i aleshores sí que es comptarà amb tothom, també amb els treballadors catalans que hauran de pagar amb retallades, en serveis públics, en drets laborals i jubilacions.

Davant la realitat objectiva, afirma OCTUVRE., que els mitjans de comunicació de masses estan controlats amb mà de ferro pel poder econòmic, es proposen explicar els mecanismes ocults, per vigilar i denunciar, per enfortir la xarxa de gent i projectes que comparteixen objectius i per ajudar a organitzar l’enorme potencial de milions de persones connectades.

Podeu veure el video sencer en aquest vincle.