Pensaments

image_pdfimage_print

Fins ara hem estat jugant a veure qui la tenia més gran i qui la deia més grossa i a l’hora de la veritat res de res. Només s’ha dit i no s’ha fet. La República està per construir perquè els polítics s’han tirat enrere, l’única desobediència que he vist ha estat la de la gent, ja que els polítics tots han obeït i acatat les normes del Regne d’Espanya.

Els que se l’han jugada estan a la presó i a l’exili i mentrestant la gent que no estem en política només fem que discutir per veure qui és més independentista, quan ens necessitem a tots, per a fer-ho tot.

Aquesta legislatura no ha d’anar de saber qui és més independentista, aquesta legislatura ha de ser per fer que Catalunya torni a ser la Nació que ens han robat, la Catalunya dels pressupostos socials amb molts diners a educació i sanitat, la Catalunya dels hospitals amb els sanitaris que necessita, la Catalunya de l’escola pública que quan mira el món ho fa amb el cap alt mostrant bons resultats, amb alumnes que poden competir arreu amb les seves notes. La Catalunya que parla Català sense vergonya, orgullosa d’una llengua que ens fa forts, que ens fa estat.

Publicitat

En els últims anys tot han estat errors, tot han estat retrets i presses que han acabat en
entrebancs i baralles.

  • ERC s’ha equivocat no empenyent més a Junts.
  • L’error de Junts ha estat fer bandera del discurs històric de la CUP.
  • La CUP l’ha errat anant d’antisistema i fent més cas que mai al sistema.

Hem de fer un govern que lluiti per aconseguir la República Catalana pas a pas, posant
fonaments, en lloc de començar per la teulada com hem fet sempre, quan siguem República, ja discutirem.

S’ha de governar per la independència i s’ha de governar pactant uns pressupostos per millorar l’educació i la sanitat i recuperant molts dels calés que s’ha pagat de més i indeguts a Espanya.

S’ha de governar per recuperar inversions a carreteres i transports públics, hem d’aturar el robatori de serveis com els bombers, hem de tenir una banca catalana al servei del poble i hem de tenir la base d’una hisenda catalana de veritat. Quan siguem valents per fer això serem prou forts per fer un nou referèndum que ens porti a la Catalunya lliure amb estat propi.

Visca la República Catalana!