image_pdfimage_print

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) organitza, amb la col·laboració de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, la sisena edició del Concurs de Microrelats.

Els aspirants podran participar en alguna d’aquestes dues categories:

  • Categoria Oberta. Hi poden participar totes les persones majors d’edat que ho desitgin. Les obres que es presentin en aquesta categoria han de girar entorn del lema “Llengua i resiliència” i han de tenir una extensió màxima de 1.200 caràcters amb espais inclosos.
  • Categoria Xerrem. Hi poden participar les persones majors d’edat que formin part d’un grup Xerrem Junts o Parlem de la CAL. En aquesta categoria els microrelats han de fer referència al número “25”, amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la CAL. Les obres s’han de presentar en suport d’àudio, amb una durada màxima de dos minuts.

Hi ha tres premis per a cada categoria. El primer premi de la Categoria Oberta consisteix en una inscripció gratuïta a un curs de 20 hores de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. En el cas de la Categoria Xerrem, el primer premi és un lot de llibres i dues entrades per a una representació de teatre. Els autors dels relats que quedin en segona i tercera posició també rebran un lot de llibres.

Publicitat
Publicitat

La informació sobre la forma de presentació de l’obra, les dades que cal incloure a la candidatura, l’anunci dels relats guanyadors i d’altres qüestions es poden consultar a la pàgina web i a les bases del concurs de Microrelats del 2021.