image_pdfimage_print

“L’independentisme té l’oportunitat de fer un resultat històric superant el 50% de vot directe”, Elisenda Paluzie, presidenta de l’Assemblea.

Ahir al migdia l’Assemblea va desplegar una estelada de gran format davant les Fonts de Montjuïc a Barcelona per promoure el vot independentista de cara a les eleccions de diumenge. Aquesta va estar la primera acció que es va fer ahir, ja que al llarg de la tarda es desplegaren més estelades arreu del territori.

La presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie, que va assistir al desplegament de l’estelada a Barcelona, va deixar clar que “les eleccions d’aquest diumenge es juguen en clau de mobilització. L’independentisme té l’oportunitat de fer un resultat històric superant el 50% de vot directe”.

És la pressió popular la que ens farà avançar. Hem d’omplir les urnes de vots independentistes“, ha afegit Paluzie.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat

La presidenta de l’Assemblea va recordar que “a l’1 d’octubre ens vam autodeterminar i aquest diumenge ratificarem el mandat”.

Per acabar, va fer una crida a la participació independentista aquest diumenge.