image_pdfimage_print

Aquest proppassat dilluns 11 de gener, els Representants Provincials del Moviment de Primàries Catalunya davant la Junta Electoral han lliurat els avals necessaris a totes quatre circumscripcions electorals.

El total d’avals recollits supera la quantitat exigida per llei i supera les 7.000 signatures. Segons circumscripcions, aquest és el total d’avals recollits:

Lleida: 480

Publicitat
Publicitat

Tarragona: 920

Girona: 665

Barcelona: 4995

Primàries es defineix a sí mateix com “som la gent de la tardor de 2017, els que vam fer el referèndum i el vam guanyar, els de la independència sense excuses. Som els que volem fer efectiu el mandat vigent de l’1 d’octubre. Democràcia directa i llistes obertes a qualsevol persona independentista, sense partits polítics aferrats al sistema. Independència aplicada sota el marc legal aprovat per majoria al Parlament el 2017. Volem garantir una política a prova d’interessos partidistes, i per això hem d’obrir el sistema actual de partits, triar les candidatures electorals al carrer, i fiscalitzar les seves decisions amb democràcia directa, no mitjançant pactes en despatxos, patrocinadors, ni consells d’administració.

No som un partit polític, cal que aflorin nous talents polítics que ens representin a les institucions. Portem la determinació del carrer a les institucions, aquesta és la veritable revolució.”