image_pdfimage_print

En seu parlamentària, la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha fet un “balanç positiu” de l’acció del Govern, tot i “la repressió de l’Estat espanyol”. Budó ha recordat que “aquesta legislatura va començar amb el President legítim a l’exili, i l’acabem amb el president Torra inhabilitat i afrontem el quart Nadal amb presos polítics i exiliats” i “aquesta realitat ens ha acompanyat durant tota aquesta legislatura”

Però, “malgrat les dificultats i la repressió diària i sense aturador de l’Estat, el Govern ha après a gestionar el país i a fer política”. I, en aquest sentit, les accions del Govern han estat dirigides a millorar la vida quotidiana de les persones del país; s’han pres accions que han permès transformacions per fer de Catalunya un país capdavanter i preparat pels nous reptes del segle XXI i hem avançat en matèria de protecció social dels més vulnerables.

Durant la seva intervenció, Meritxell Budó ha reconegut que el final d’aquesta legislatura ha estat marcat per la pandèmia de la Covid-19. A més a més, “estem en una crisi sanitària d’una magnitud que no havíem viscut mai, acompanyada d’una crisi econòmica i social”. La consellera ha reconegut que aquesta crisi marcarà les polítiques dels propers anys i de la propera legislatura.

Publicitat
Publicitat