L’hora del poble

image_pdfimage_print

Amb el crit de “President posi les urnes!”, la presidenta legítima del Parlament de Catalunya, quan era presidenta de l’ANC, la molt honorable Carme Forcadell, empresonada bàrbarament pel cop d’estat feixista 155 contra la nació catalana, cridava en un acte civil i obligava, al llavors president Artur Mas a fer la consulta del 9-N. I així iniciar el camí cap al referèndum legítim de l’1-O, que l’Estat feixista espanyol mitjançant l’ús de la forca, policies, entogats i atemptats terroristes del 17 d’agost, varen intentar impedir sense èxit.

L’1-O quasi tres milions de persones sobre una població amb dret a vot d’uns cinc milions i mig de persones, varen votar, i quasi més d’un 80%, ho feren a favor de la República Catalana independent o DUI. Això és més del 50% del cens, tres milions de vots, set-cents mil dels quals robats per la violència terrorista dels piolins espanyols. Després d’una estira-i-arronsa brutal el 27-O, el Parlament aixeca la DUI suspesa el 10-O durant deu dies donats pel M.H. Sr. Carles Puigdemont i Casamajor per afavorir una negociació amb l’Estat espanyol, que mai va arribar i sí el cop d’estat ignominiós contra Catalunya anomenat 155. Cal afegir en aquí la traïció d’ERC i part dels autonomistes del PDeCAT, així com els bastons a les rodes dels arribistes del sottogoverno, els quals, sense cap escrúpol, varen preferir les poltrones i els sous a la llibertat del poble, i enviaren a anys d’exili repressió i presó, el govern català i els seus polítics, així com part important del poble activista català.

Ara ens trobem que la traïció palesa de la quinta columna, encapçalada per ERC i ajudats pels arribistes del sottogoverno, ens ha dut al desencís, fals, d’aquests darrers tres anys. I dic fals, perquè no hi ha marxa enrere, l’autonomia ja no existeix, la pandèmia no pot aturar de cap manera la lluita ni pot fer defugir el poble de la DUI votada.

Publicitat

És l’hora de tornar a recuperar la iniciativa que mai hauríem d’haver perdut, i reconvertir aquell crit mític de “President posi les urnes” amb el de “Presidents, Carles Puigdemont i Quim Torra Pla, aixequin la DUI”, el referèndum ja el vàrem fer i ja vàrem superar el 50%. Per tant, el poble hem de tornar als carrers d’on no hauríem d’haver marxat mai per lluitar pel que és nostre, la llibertat i la República Catalana independent votada l’1-O. Cap pacte amb l’agressor ens farà lliures, ni cap partit polític ens representa com el mateix poble.

Si volem una societat més justa i igualitària cal tornar a sortir als carrers. Torna a ser l’hora del poble. Som-hi.