image_pdfimage_print

En una nota de premsa, Solidaritat Catalana per la Independència ha informat que amb el 96% dels vots dels adherits es ratifica la decisió de l’Executiva Nacional de formar part del Consell de Govern ampliat del Consell per la República. En aquest sentit, i seguint la voluntat dels adherits, Solidaritat Catalana per la Independència s’incorpora al Consell de Govern ampliat del Consell per la República, després de mesos de negociacions, en comprovar que els seus objectius polítics són sinergètics i coincidents amb els propis objectius polítics de SI, atenent que és imprescindible la confrontació amb l’Estat i que la negociació va més enllà del diàleg i és la base per a la superació del conflicte polític.

La votació s’ha dut a terme en línia i durant diversos dies, seguint els principis estatutaris segons els quals les grans decisions de partit s’han de prendre per votació de tots els adherits.