image_pdfimage_print

Centenars de sanitaris de tot el món han signat un document en què alerten que la Covid-19 és una estafa, ja que la pandèmia en la majoria de països ha acabat i les mesures que encara s’estan prenent són una aberració científica i mèdica i infringeixen els principis bàsics de la medicina basada en l’evidència, i no tenen una intenció sanitària sinó política.

El document, bastant llarg i dividit en 24 apartats, s’ha publicat en anglès i en francès. Els signants del document ens recorden que la humanitat ja s’ha enfrontat abans a nous virus i també s’enfronta anualment al virus de la grip estacional, tot i això, mai abans s’havien pres mesures semblants a les que s’han pres per al SARS-CoV-2.
Posen al seu lloc altres afirmacions amb les quals ens han estat enganyant els últims mesos com per exemple que «és un virus molt contagiós», cosa que no és certa, ja que altres ho són molt més, per exemple el virus del xarampió és 20 vegades més contagiós; «no hi ha vacuna», tampoc n’hi havia pel SARS-CoV-1 i no es van bloquejar els països ni es va obligar persones sanes a portar caretes; «aquest virus és molt mortal», aquesta afirmació també és falsa, la taxa de mortalitat estimada per l’OMS va ser molt sobreestimada i experts epidemiòlegs la van rebutjar; «és una malaltia greu», al contrari, és un virus benigne, ja que el 85% dels casos són lleus, i el 99% es recupera, no representa cap perill per a les embarassades ni per als nens; «hi ha persones asimptomàtiques», també n’hi ha per a la grip i no diem a les persones que portin careta o facin distanciament social; «aquest virus està causant saturació als hospitals», això és absolutament fals, sols uns pocs hospitals de tot el conjunt han estat saturats, de fet, cada any se saturen per l’epidèmia de grip i no s’ha declarat mai abans l’estat d’alarma.

Segons els signants del document, cal aturar les mesures insensates perquè han començat a aparèixer conseqüències catastròfiques com suïcidis, augment de patologies psiquiàtriques, paralització dels estudis dels nens i joves, augment de la violència domèstica, negligència d’altres malalties, atur, pèrdues econòmiques, greus conseqüències per a l’agricultura, desestabilització dels països i la pau social, risc de guerres.

Publicitat
Publicitat

No recomanen en absolut el rastreig dels contactes, sigui quina sigui la gravetat de la pandèmia. En epidèmies de grip, que infecten moltes més persones i posa en risc a una població més gran, no s’ha fet mai.
Demanen que aturin també la censura cap als experts i professionals de la salut, especialment en els països democràtics.
Els casos que es comptabilitzen estan barrejats amb el que només són projeccions, cal que quedi clara aquesta distinció per no engreixar les xifres. Tampoc s’ha de barrejar qui ha mort a causa del virus i qui ha mort amb el virus, en aquest últim cas, una persona pot haver mort per qualsevol altra causa, fins i tot un accident de trànsit i no es pot comptabilitzar com mort per covid com està passant ara. A més, un 20% dels pacients de covid-19 estan infectats per altres virus. Quan s’ha fet una revaloració dels casos s’ha vist que sols el 12% dels casos certificats com covid ho eren realment.

També denuncien que la intubació ha provocat gran nombre de morts i que cal modificar el protocol del tractament. Igualment denuncien les proves que hi ha al mercat i que no han estat avaluades, i que no sols donen falsos positius que sobreestimen el nombre de casos i morts, també hi ha el problema dels falsos negatius. Cal, doncs, aturar l’obligatorietat de fer-se aquestes proves, la no perillositat d’aquest virus no ho justifica, la grip infecta mil milions de persones l’any i mai s’ha obligat a ningú a fer-se una prova per viatjar.

Els signants del document fan una crida a les televisions que donen les dades de la covid perquè els casos de grip són superiors (3 milions de casos i 2 mil morts al dia), i també els de tuberculosis (30 mil casos i 5 mil morts al dia). Un article publicat al Jounal of Antimicrobial Agents diu que «es demostra que el perill del virus està sobrevalorat i que aquesta por pot ser més perillosa que el virus en si».

Els signants del document no rebutgen les mesures preventives –com rentat de mans, esternudar en el colze i fer servir mocadors d’un sol ús–, però de cap manera l’ús de la careta per a persones sanes o el distanciament social formen part de cap mesura d’higiene ni de preservació de la salut pública, sinó ben al contrari, són una bestiesa. Sense oblidar que portar una careta durant molt de temps té diversos efectes nocius per a la salut, com la concentració de virus que es transmet a les mans, i també provoca greus problemes de salut bucal. Ens recorden que la boca i el nas no estan destinats a ser bloquejats.
El vertader motiu d’obligar-nos a portar careta és allargar la por amb l’objectiu que acceptem millor la vacuna quan surti.
Totes les mesures imposades, com estat d’alarma, ús de caretes, distanciament social, etc., són absurdes i purament dictatorials, i no tenen res a veure amb la higiene i la preservació de la salut.
És una decisió «política, no pas científica». Als països asiàtics la gent porta la careta per protegir-se de la contaminació i això no els ha salvat de tenir episodis d’epidèmies per grip o altres virus respiratoris.

També tenen en compte, els signants del document, el mal que fan al medi ambient els milers i milers de caretes i guants que es llencen, i que molts acabaran a l’oceà, hem de tenir en compte que les caretes quirúrgiques triguen 450 anys a descompondre’s.

El document també fa una dura crítica a l’OMS, que és finançada en un 80% per empreses privades, concretament laboratoris farmacèutics, donants privats (no s’esmenta concretament de quin donant d’una coneguda fundació es tracta, però si poseu al Google «fundació coronavirus 100 milions vacunes» o alguna cosa similar, us sortirà en primer lloc) i que la seva independència es veu compromesa tant pels lobbies industrials (les ja mencionades corporacions farmacèutiques) i els mateixos estats membres, en particular la Xina.
Cita diversos escàndols protagonitzats per l’OMS, com la vacuna de la grip H1N1 que ha provocat 1.500 víctimes de narcolèpsia (entre els quals el 80% són nens).
O el mes de febrer passat, quan el seu cap va aprovar la resposta de Beijing davant l’epidèmia, lloant la transparència del govern xinès, i recomanant el confinament de la població a imitació de la Xina. És mentida que s’hagi aplanat la corba gràcies al confinament perquè ningú pot saber quin hagués estat el nombre de casos si no s’hagués aplicat cap bloqueig. Qui pot creure que el món s’hagi d’inspirar en la Xina i en els seus mètodes?, es pregunten els autors del document, quan aquestes mesures són confinar la població sana i fer-nos creure que el SARS-CoV-2 és un virus amb una mortalitat massiva si no ho és en absolut.
Destaca el fet que l’OMS ha modificat els criteris per declarar una pandèmia sota la influència dels lobbies farmacèutics perquè puguin vendre les vacunes a tot el món.

La bogeria ha arribat al punt que es desinfecten les platges amb lleixiu, als bombers amb barba i bigoti se’ls ha prohibit de treballar, s’han instal·lat barreres de plexiglàs arreu, s’ha aturat un tren perquè una persona no portava careta, famílies que han estat privades de veure els seus morts com si el virus pogués saltar del cos i mossegar-los, dones grans multades per sortir a llençar les escombraries, etc., etc. Com pot ser que els governants, sobretot dels països que es diuen democràtics, hagin acceptat aquest nivell de bogeria, estupidesa i dictadura?

També demanen als governs que no facin servir models matemàtics per predir epidèmies, ja que en diverses ocasions han enganyat el món i han servit d’excusa per polítiques d’aïllament. Per exemple quan van dir que per la grip aviària moririen 200 milions de persones i al final en van morir 282, o que per la grip A moririen 65.000 britànics, però sols en van morir 457.
La instrumentalització de la pandèmia amb confinaments generalitzats per bona part de la humanitat només ha donat lloc a l’enfortiment de règims autoritaris.
El famós eslògan «Queda’t a casa, salva vides» és només una mentida, ja que ben al contrari, ha matat moltes persones.

També es rebutja en el document la vacunació obligatòria, ja que el virus és benigne en el 85% dels casos i el 99% dels afectats es recuperen. Un altre motiu és que és un virus ARN, per tant està sotmès a mutacions i fa que la vacuna sigui ineficaç; o també perquè els assajos que s’ha de fer no es fan o es fan sense les garanties suficients (vacunes anteriors han provocat efectes secundaris importants).

Finalment, adverteixen que molts mitjans intentaran desacreditar-los i els acusaran de conspiració, però tot són mentides, diuen. Insten la població a reaccionar pacíficament, cas contrari ens imposaran noves mesures dictatorials «fetes a la Xina», mesures que no tenen res a veure amb la medicina o la preservació de la salut, sinó dictadura i bogeria.

Per unir-se al col·lectiu United Health Professional donen l’adreça electrònica on es poden enviar les dades per adherir-s’hi.
El text s’acomiada amb una àmplia bibliografia i amb la coneguda i ara molt actual cita d’Einstein: “El món no serà destruït pels que fan el mal, sinó pels que els miren sense fer res”.