image_pdfimage_print

L’Assemblea Nacional Catalana està organitzant per aquest 11 de setembre una mobilització virtual i presencial, amb l’objectiu, segons l’entitat de demostrar que l’independentisme és capaç d’afrontar grans reptes i dificultats.

La mobilització virtual és xarxaindependencia.cat. Una xarxa solidària que vol il·lustrar el treball i el compromís de la ciutadania per construir un futur millor i assolir la independència de Catalunya. L’entitat proposa crear vincles virtuals amb altres persones, blocs solidaris i assemblees de base mitjançant codis QR. Es tracta d’un repte solidari, ja que amb cada codi es realitza una aportació econòmica per aquests blocs solidaris: sanitat, cultura i llengua, mediambient i social.

La mobilització presencial de la Diada Nacional de l’11 de Setembre – que respectarà tots els protocols de seguretat de la covid-19; reivindicarà la independència com a únic mitjà per poder disposar de totes les eines necessàries per sortir d’aquesta crisi amb garanties i construir un futur millor. Així, la proposta de l’Assemblea consisteix en convocar concentracions organitzades en diferents edificis de l’administració estatal espanyola, per recordar, segons l’entitat, on és el poder que aspirem a reemplaçar per exercir-lo en benefici de la ciutadania de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

Centre d’atenció telefònica 11S20

Per a la gestió de l’esdeveniment, l’ANC ha posat en marxa el centre d’atenció telefònica de l’11S20 per tal d’atendre tots els dubtes i incidències que puguin sorgir al voltant del web xarxaindependencia.cat i de la mobilització presencial de l’11 de Setembre. El número d’atenció telefònica és el 93 595 46 46, i està operatiu de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Per qualsevol dubte, també es pot enviar un correu electrònic a dubtes11s@assemblea.cat.

Punts de distribució del marxandatge de l’11S20

Per facilitar l’adquisició dels productes d’aquesta Diada, s’ha publicat un mapa interactiu que conté informació concreta sobre les parades i els comerços locals on es poden trobar samarretes, codis QR i estelades arreu del territori.