image_pdfimage_print

El cap de medicina forense del Centre Mèdic Universitari Hamburg-Eppendorf, Klaus Püschel, ha fet l’autòpsia a més de cent quaranta pacients morts per coronavirus i ha vist que tots ells tenien malalties prèvies i que igualment haurien mort, amb el virus o sense, i conclou que no existeix un virus assassí i que, per tant, la histèria que rodeja el virus ha estat exagerada.

Püschel nega que hi hagi cap perill a fer l’autòpsia als morts per covid en el sentit que els líquids que alliberen estiguin infectats i això suposi un risc per als treballadors sanitaris (com sí que ho afirma l’Institut Robert Koch). Si es prenen les mesures necessàries, no hi ha cap problema mèdic per al personal.
Segons aquest patòleg d’Hamburg, s’haurien de fer autòpsies a tot el món als pacients morts per covid «per explorar la fisiopatologia, la patogènesi i la patologia de la COVID-19».

Dels pacients que ha estudiat, el 80% tenia malalties cardiovasculars, i que l’edat mitjana era de 80 anys, també diu que aquest virus no és necessàriament mortal per a les persones grans i els malalts, ja que la majoria de gent sobreviurà a la malaltia. De fet, el coronavirus, diu Püschel, ni tan sols provocarà un augment de la taxa de mortalitat anual. Segons Püschel «Aquest virus afecta les nostres vides d’una manera completament exagerada», també creu que s’han d’obrir les guarderies i les escoles, ja que no afecta significativament a nens i a adolescents, i també les persones sanes sobreviuran a aquest virus sense problemes.

Publicitat
Publicitat

Püschel, junt amb Stefan Kluge, han dirigit aquests darrers mesos uns grups de treball sobre pacients morts que inicialment s’havien atribuït a la covid-19. Aquests estudis van detectar que la causa de la mort no havia estat una pneumònia causada pel virus, sinó la insuficiència cardíaca a causa de múltiples trombosis venoses i embòlies pulmonars fatals, «en la majoria dels casos, l’embòlia pulmonar és causada per coàguls de sang que viatgen als pulmons des de venes profundes de les cames o, rarament, per venes d’altres parts del cos».

El doctor Püschel també ha denunciat la manca de transparència a l’hora de comptar les víctimes mortals, «alguns pacients que van morir es poden classificar com a morts per coronavirus tot i que, en realitat, podrien haver mort per malaltia no relacionada.»

Püschel critica la propaganda alarmista de la cancellera alemanya Angela Merkel cap al coronavirus: «Crec que és completament inapropiat quan un president diu al seu poble que estem en guerra o quan el canceller alemany compara la situació amb l’última guerra mundial».

1 COMENTARI

  1. Si us plau, deixeu de donar veu a negacionistes del coronavirus. El que aconseguiran aquests pertorbats mentals és fer abaixar la guàrdia i escampar més el coronavirus.

    Aquesta impresentable de Cristina Farran s’agafa a allò que diu un il•luminat per fer apologia del negacionisme.

    Demano la retirada de l’article com més aviat millor.

Comments are closed.