image_pdfimage_print

Aquest diumenge ha tingut lloc a Madrid una manifestació contra l’ús de mascaretes i a favor de la llibertat, sota el lema «Por nuestros derechos y libertades, sin banderas ni ideologías». Ha estat organitzada per diferents plataformes que volen denunciar el muntatge que hi ha darrere de la suposada epidèmia de covid. Alguna d’aquestes plataformes són Médicos por la Verdad, Stop Confinamiento, comptes de youtube que han estat cancel·lats arran d’aquesta manifestació, també el cantant Miguel Bosé va animar a anar a la manifestació des del seu compte de Twitter amb l’etiqueta #Madrid16A.

Cada cop hi ha més gent que creu que els famosos tests PCR no serveixen per diagnosticar la Covid-19 perquè no detecten càrrega viral capaç de produir infecció.

També afirma aquest col·lectiu que els asimptomàtics no contagien perquè en realitat són persones sanes. Tots els metges saben que una malaltia es diagnostica a partir de la clínica, per tant, si no hi ha clínica no hi ha malaltia.

Publicitat
Publicitat

Denuncien que a Espanya no s’ha permès fer autòpsies als morts de Covid-19 i per tant no es pot saber la vertadera causa de la mort. A Itàlia també estaven prohibides les autòpsies però alguns metges van desobeir i han vist que en molts casos la mort l’ha produïda una coagulació intravascular disseminada que inutilitzava els alvèols i feia perjudicial l’ús de respiradors.

Pel que fa a l’ús de mascaretes, és contrari a les recomanacions de l’OMS i del Centre Europeu de Prevenció de Malalties, que afirma que no calen per evitar el contagi en espais exteriors o molt ventilats, sols les recomanen en espais tancats i quan no es pugui mantenir la distància d’un metre.

Una altra cosa que demanen és que no es torni a decretar un confinament, ja que confinar persones sanes va contra tota lògica i no hi ha una letalitat que ho justifiqui. Sí que accepten l’aïllament de les persones malaltes, que és el que sempre s’ha fet, fins i tot en epidèmies molt més mortíferes que l’actual. També adverteixen que el confinament de persones sanes durant un temps prolongat afecta la salut per la manca de contacte social i perjudica el sistema immunitari, que és precisament el que s’ha de mantenir fort per no contraure cap infecció.

Aquesta plataforma de sanitaris creu que el virus no és mortal per si mateix, sinó que sols mata les persones que tenen malalties prèvies o un sistema immunitari deprimit. Recorden que el 93% dels morts tenien més de 80 anys, i sols el 5% van ser tractats en una UCI; que les persones grans que van morir a les residències, unes 20.000, no van rebre l’adequada atenció mèdica i se’ls va deixar morir sols sense rebre visites dels familiars.